Oнлайн магазин за бижутерия от естествени и полускъпоценни камъни и перли
 Лабрадорит

бижутерия
бижутерия
Мистерия - Онлайн Магазин За Бижутерия © 2011, All Right Reserved! www.misteriq-bg.com
Лабрадоритът е силикатен минерал, пртежаващ уникална палитра от преливащи се цветове, които могат да бъдат наблюдавани в цялото им великолепие, когато камъкът бъде поставен под определен ъгъл. Смятат го за проводник на мъдростта и пречистител на човешката аура.

За първи път попада на европейските пазари в края на 18 век от находищата му на п-в Лабрадор в Канада. Камък на мъдростта и дълголетието според канадските инди-анци. Ценен от тях повече от златото.

Лабрадорита лекува волята, подобрява концентрацията, вдъхва смелост и яснота.
Помага на човек да поеме свободата си, лекува склонните да се подават на чужда манипулация и самите манипулатори, лекува зависимостта от друг човек и споделения алкохолизъм.

Лабладорита също е известен като камък на силата, позволява ви да виждате през илюзията и определя истинската форма на сънищата и целите ви.Чудесен за заздравяване на интуицията. Лабрадорита се използва за стимулиране на фантазията, развитие на ентусиазма, новите идеи и ясновидството.

Астролозите го свързват със знаците Водолей,Скорпион и Рак.Артикули изработени със и от Лабрадорит които може да поръчате от нас: